Ring oss nu! 070- 629 25 30

Ditt proffs på skorsten i Nässjö

När du anlitar Anderö Murverk Plattsättning AB för skorstensarbeten kan du vara trygg med att det är kvalitet och hållbarhet som gäller

När du behöver ny skorsten eller underhåll av befintlig sådan i Nässjö är vi din pålitliga leverantör av kvalitetsarbeten. Vår styrka är lång och bred erfarenhet i kombination med nyfikenhet och vilja att hålla oss uppdaterade med det senaste inom branschen. Med andra ord använder vi oss av väl beprövade material och arbetsmetoder men ser till att alltid hålla oss a jour med eventuella förbättrade, nya material och metoder.

Gedigen erfarenhet

Genom att anlita oss får du arbete på skorsten, mur och fasad i Nässjö gjort av certifierade murarmästare med stor yrkesskicklighet. Med ett proffs på murning, puts och plattor på din sida kan du lita på att du får ett skickligt, hållbart och tidseffektivt jobb utfört.

Grundmurad pålitlighet

Fördelarna med att anlita oss på Anderö Murverk Plattsättning AB är många. Med duktigt yrkesfolk är du trygg med att vi har väl utarbetade rutiner för hur jobbet genomförs. Vi arbetar effektivt och håller tidsramar utan att någonsin tumma på kvaliteten i utfört arbete. Yrkesstolthet garanterar nöjda kunder!

Känsla för service

Med kunden i centrum ser vi till att arbetet vi utför alltid når upp till de krav du ställer och i många fall överträffar dina förväntningar. Vi tror på en tät dialog med kund, varje uppdrag är unikt och kräver lyhördhet i kombination med stor yrkesskicklighet. Anlita Anderö Murverk Plattsättning AB för ett väl utfört arbete enligt dina önskemål och behov!
25 år som murare och platt-
sättare!
Johan Anderö
Ägare

Skicka E-post
Tel: 070-629 25 30

30-års yrkes-
erfarenhet som snickare och murare
Anders Frejd
6 år som murare!

Mathias Sarkki
 

 

 
10-års yrkes-
erfarenhet som murare och plattsättare
Gustav Bele
23 år som murare och platt-
sättare!

Robert Ottosson
 

 
 

Murare och plattsättare
Anton Byström
30 år som murare och snickare!

Mårten Anderö

 

 

Murare & Plattsättare
Sigge Ternstedt