Ring oss nu! 070- 629 25 30

Experter på plattsättning i Nässjö

Vi är specialisten som ser till att minsta platta hamnar på rätt plats i Nässjö

Våra tjänster består av skorstensrenoveringar, murarbeten inom- och utomhus, putsarbeten och plattsättning i Nässjö. Vi vänder oss till såväl privatkunder som företagskunder oavsett storlek och omfattning på arbeten. Alla uppdrag utförs med stor känsla för personlig service och naturligtvis av certifierade murare och plattsättare med behörighet. 

Våra murtjänster omfattar husstommar, fasader, mellanväggar och fondväggar. Men även skorstenar, stödmurar, spisar, kaminer, kakelugnar, murstockar och utegrillar. 

Kontakta oss idag och berätta vad du har för behov och önskemål så lämnar vi en kostnadsfri offert till konkurrenskraftigt pris!

Murarbeten

en man murar en vägg 

Vi arbetar mycket med Leca-block då dessa har inbyggd isolering som även är bärande. Leca är inte fuktkänsligt, möglar inte, brinner inte, är mustätt, allergifritt och vindtätt. Puts på Leca ger lång hållbarhet och litet behov av underhåll samt högt andrahandsvärde till konkurrenskraftigt pris. Mer information finns på Finja AB, Weber och Wienerberger AB

Putsarbete

En putsbräda 

Sten och tegel är naturmaterial som är fukt- och brandsäkra samt vindtäta. Ger svalka på sommaren och värme på vintern. Bäst förutsättning för god hållbarhet får du genom att regelbundet ge din fastighet specialistunderhåll.


Av oss på Anderö Murverk Plattsättning AB får du allt du behöver, från byggande till underhåll.

Plattsättning

En man lägger plattor 

I Nässjö arbetar vi med plattsättning både inom- och utomhus. Våra specialister monterar byggkeramik (klinker, mosaik, kakel) och sten (marmor, granit, kalksten).


Exempel på monteringställen är butiksgolv, fasader, entréer, bassänger och våtutrymmen. Självklart utförs våtrumsarbeten av behörig personal. 

Bygg- & snickeriarbeten

 

Vi utför alla typer av bygg- och snickeriarbeten med allt från reparationer och ombyggnader till hela husbyggnationer i Småland. Vi kan även komma med tips och råd när det gäller ROT-avdrag och erbjuda er ett kostnadsförslag.

Välkommen att höra av dig till oss med ditt nästa byggprojekt!