Våra tjänster

Anderö Murverk Plattsättning AB är ett bolag som har funnits i branschen sedan 2007. Vi utför huvudsakligen murnings och putsarbeten stora som små, men även plattsättning, spisar, och snickeriarbeten.

Våra kunder är byggföretag, industrier, pastorat, kommuner samt privatpersoner. Vi arbetar mot den lokala marknaden beläget på Småländska Höglandet samt mot Jönköpingsregionen med omnejd.

Murarbeten

Vi arbetar mycket med Leca-block då dessa har inbyggd isolering som även är bärande. Leca är inte fuktkänsligt, möglar inte, brinner inte, är mustätt, allergifritt och vindtätt. Puts på Leca ger lång hållbarhet och litet behov av underhåll samt högt andrahandsvärde till konkurrenskraftigt pris. Mer information finns på Finja AB, Weber och Wienerberger AB

Putsarbete

Sten och tegel är naturmaterial som är fukt- och brandsäkra samt vindtäta. Ger svalka på sommaren och värme på vintern. Bäst förutsättning för god hållbarhet får du genom att regelbundet ge din fastighet specialistunderhåll.

Av oss på Anderö Murverk Plattsättning AB får du allt du behöver, från byggande till underhåll.

Plattsättning

I Nässjö arbetar vi med plattsättning både inom- och utomhus. Våra specialister monterar byggkeramik (klinker, mosaik, kakel) och sten (marmor, granit, kalksten).

Exempel på monteringställen är butiksgolv, fasader, entréer, bassänger och våtutrymmen. Självklart utförs våtrumsarbeten av behörig personal.

Bygg- & snickeriarbeten

Vi utför alla typer av bygg- och snickeriarbeten med allt från reparationer och ombyggnader till hela husbyggnationer i Småland. Vi kan även komma med tips och råd när det gäller ROT-avdrag och erbjuda er ett kostnadsförslag.

Välkommen att höra av dig till oss med ditt nästa byggprojekt!

Varför välja oss

Yrkeserfarenheten är stor och sträcker sig 40 år tillbaka i tiden bland våra murare och snickare.

För oss är våra kompetenta hantverkare vår viktigaste tillgång och nyckeln till framtida nya arbeten. Tillsammans utvecklar vi företaget gemensamt in i framtiden mot nya mål.

Vi är givetvis:

  • Medlemmar i Byggkeramikrådet.
  • Våtrumsbehöriga enligt BBV.
  • Behöriga Murnings- & putsning Klass 1